Logo Stopzevling Logo Spinoco - partner Stop Zevling Partner projektu

Kontaktujte nás

    Stop Zevling Sport Jam 21.9.2024

      V souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č.101/2000 Sb. zájemce odesílající registrační formulář s osobními údaji automaticky s odesláním poskytuje souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v registračním formuláři, pořadateli SPORT JAMU pro účely interního zpracování a uchování v databázi.

      Rádi bychom Ti představili úspěšný projekt StartupJobs.cz, který podporuje také myšlenku a aktivity StopZevlingu.

      Pokud hledáš možnost jak využít své zkušenosti a jak přispět ke vzniku a rozvoji zajímavých projektů, které mohou významně obohatit naší společnost rozhodně si přečti rozhovor níže se zakladatelem Filipem Mikschikem.

       

      Můžete blíže představit StartupJobs?


      StartupJobs.cz je pracovní portál, který přináší zajímavé pracovní nabídky od startupů, technologických firem a obecně firem, které působí v online prostředí. Takže když si představíte nějakou zajímavou online firmu, která v poslední době začala a chce rychle vyrůst, tak takovou najdete právě u nás na StartupJobs.cz.

       

      Jaká je vaše hlavní myšlenka?

       

      Člověk v práci stráví velmi podstatnou část svého života a je tak důležité, aby dělal něco, co ho bude bavit a co mu bude dávat smysl. A přesně takovou práci pomáháme lidem najít. A z pohledu druhé strany je to i o tom, že startupy ty nejlepší lidi potřebují, aby mohly rychle růst a rozvíjet se.

       

      Na čem teď konkrétně pracujete?

       

      Stavět službu jako je StartupJobs.cz, je o tom neustále inovovat a posouvat věci dopředu. Ať už jde o to, abychom lidem mohli na jedné straně doporučovat ty nejvhodnější nabídky, tak firmám, aby se dobře se systémem pracovalo.

       

      Co vás nejvíce inspiruje?

       

      Inspiruje a motivuje nás každý zájemce, kterému se nám podaří najít novou práci. Pravidelně sbíráme feedbacky lidí, kteří se přes nás hlásí o práci, a když jsou nadšeni ze své nové práce, je to pro nás obrovská inspirace v tom to dělat ještě lépe a pomoci ještě více lidem něco takového zažít.

       

      Co byste doporučili lidem, kteří hledají práci?

       

      Určitě mrknout k nám na StartupJobs.cz, podívat se, jestli mezi nabídkami není nějaká, která by byla pro ně vhodná. Pokud ano, doporučuji nastudovat pořádně jak nabídku, tak samotnou firmu a podle toho připravit svou odpověď na nabídku. Na StartupJobs.cz dáváme velký prostor tomu, aby lidé mohli napsat proč právě je by měla firma přijmout a ten prostor je potřeba využít, protože má na konci velký efekt a rozhoduje o tom, jestli si vás firma na pohovor pozve nebo ne.

       

      Kdy jste naposled zevlovali a jak to probíhalo?

       

      Přiznám se, že na nějaké velké zevlování už dlouho nebylo moc prostoru. Ale máme například pravidelné čtvrteční setkání celého týmu, které se většinou změní v příjemné zevlování s přáteli a diskuzí nad různými tématy.

       

      Kde vás všude můžeme vidět či jak vás kontaktovat?

       

      Náš StartupJobs.cz žralok, který je naším maskotem, plavě hlavně ve vodách internetu, proto nás najdete na www.startupjobs.cz , kde najdete vše potřebné.

       

      © Copyright 2024 | Stopzevling Všechna práva vyhrazena