Logo Stopzevling Logo Spinoco - partner Stop Zevling Partner projektu

Kontaktujte nás

    Stop Zevling Sport Jam 21.9.2024

      V souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č.101/2000 Sb. zájemce odesílající registrační formulář s osobními údaji automaticky s odesláním poskytuje souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v registračním formuláři, pořadateli SPORT JAMU pro účely interního zpracování a uchování v databázi.

      Gavlyn a Reverie vystoupily v pražském klubu Uhelna

       

      Rapperky se snaží ukázat jednoduché poselství – co je skutečné a co ne. V novém singlu Gavlyn tohle všechno zmiňuje a říká, že se jí netýká to pozlátko a falešnost hip-hopu.

       

      Praha – 1. května do pražského klubu Uhelna na Smíchově zavítaly dvě kalifornské rapperky, Gavlyn a Reverie. Obě už vystoupily na Hip Hop Kempu v letech 2013 a 2015. V Praze Gavlyn naposledy vystoupila před rokem a půl a teď s sebou přiváží nové v pořadí čtvrté album. Sama o sobě říká, že je jen náš “obyčejný Mc” a právě pokora je jedna z vlastností u Mcs hodně ceněná.

       

      Termín “real hip-hop”, který holky hrají, se v hip-hopové kultuře vztahuje spíš k průkopníkům hip hopu, respektive k tzv. oldschoolovým projektům jako jsou například Wu-Tang Clan, RZA, Onyx a další.

       

      Real hip-hop znamená kombinaci solidního beatu hip hopového producenta s dobrou flow MC. Beat nemusí být přeprodukovaný a zpěv nemusí být z autotunu, abychom hip-hop mohli nazvat skutečným, ba právě naopak.

       

      Gavlynin poslední singl One Way To Go přináší překvapivou kombinaci chillového beatu, s přehleným sexy rapem a chytlavým a milým refrénem. Gavlyn i Reverie z Kalifornie jsou obě velmi reprezentativní ukázkou skutečného hip-hopu. Toho hip-hopu, na kterém celá jedna subkultura vlastně stojí. Toho hip-hopu, který je výpovědí ze skutečného života bez přetvářky.

       

      Stop Zevling se na pořádání této akce podílel a jistě je to jedna z akcí, kterou budou podporovat i nadále.

      © Copyright 2024 | Stopzevling Všechna práva vyhrazena