Logo Stopzevling Logo Spinoco - partner Stop Zevling Partner projektu

Kontaktujte nás

    Stop Zevling Sport Jam 21.9.2024

      Prosím vyberte sport ve kterém registrujete svůj tým

      V souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č.101/2000 Sb. zájemce odesílající registrační formulář s osobními údaji automaticky s odesláním poskytuje souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v registračním formuláři, pořadateli SPORT JAMU pro účely interního zpracování a uchování v databázi.

      Program

      Stop Zevling vol. 18, 21.9.2024 Bryksova 1002/20- Černý Most, vstup zdarma

      Artists

      Studio Session (Rook, Brejchus, Pain, Batrs, Magenta)

      Od doby, kdy Rook, Pain, Batrs a Brejchus s Magentou začali nahrávat a vydávat projekty pod společným názvem, dostal pojem „studio session“ zcela nový rozměr. Dejme na začátek velké S a máme synonymum pro bouři na stagei i ve studiu, která loňský rok vyústila v dlouhohrající (a mimochodem platinovou) desku s příznačným názvem Jízda. 🔈

      Drum and bass tempo a obrovská porce energie na pódiu, to je partička Studio Session, jejíž vystoupení bude zlatým hřebem hudebního programu letošního ročníku festivalu!
      https://www.youtube.com/watch?v=kT2_e1QffQI

      Sawsane

      Ženský rap jde v Čechách jednoznačně nahoru, na čemž má lví podíl i karlovarská rodačka jménem Sawsane, která nedávno vydala svůj nejnovější projekt SAWCY mixtape. 💽 Na něm rapuje a definuje sebe samu jako „tvrdej rap a dlouhý vlasy, nejdu zpět, ale ctim classic,“ což kvitujeme a těšíme se, kam její cesta povede dále.
      Aktuální formu české rapperky s iráckými kořeny doraž zkontrolovat už 21. 9. v rámci jejího vystoupení na 18. ročníku festivalu Stop Zevling v Praze na Čerňáku!
      https://www.instagram.com/sawsane_gfam/

      Elly Z

      Mladá a talentovaná, s jazykem ostrým jako břitva. Taková je ve zkratce zpěvačka, skladatelka, textařka a tanečnice v jednom jménem EllyZ, která vyrůstala na divadelních prknech, ale během své kariéry už stihla projít projekty jako AquaBabes, Bambini di Praga nebo se coby vůbec nejmladší členka dostala do JAD Dance Company pod vedením Yemiho A.D. Dnes jde vlastní cestou v rytmu reggae a dancehallu, nebojí se otvírat citlivá témata a jak sama dodává: „Ujetý předpisy krásy končej, tak jim zamávej sbohem!
      https://www.instagram.com/the.ellyz/

      Folkmann a Nikkain

      Mládí vpřed. Dva 15letí kluci Folkmann & Nikkain jsou začínajícími rappery, co si zaslouží pozornost a možnost zahrát si na velké stage. Oba mají na kontě zajímavé vizuály a díky pražskému skate podhoubí jsou opět blíže propojeni s „Čerňákem“.
      https://www.instagram.com/f0lkmann/

      Break The Distance

      Pražská rock-progressive kapela Break The Distance má ve svých řadách černomosteckého rodáka, kytaristu Nicolase Fencla. 🎸 Společně tedy letos zahrají na domácí půdě, což velmi dobře souzní s myšlenkou celého Stop Zevling festivalu. Naživo 21. září pak určitě nebudou chybět ani jejich osvědčené singly jako Shadow, Try Hard nebo Moviestar.
      https://bandzone.cz/breakthedistance

      Toxicat

      Toxicat je domácí kapela složená z mladých nadšenců do elektronické, ale zároveň i rockové hudby, kterou v tvorbě neotřele míchají s metalovými prvky a dalšími různorodými žánry. Například na platformě Bandzone je jejich žánrové zařazení uvedeno jako drum‘n‘bass rock‘n‘roll, což je vystihuje asi nejvíce. Nedávno tahle parta vydala zajímavý animovaný videoklip k singlu Nights, jehož live performance se určitě dočkáme i v rámci jejich vystoupení na letošním Stop Zevling festivalu s pořadovým číslem 18
      https://www.instagram.com/toxicatmusic/

      Poeta (speaker)

      Známého českého speakera a DJe Poetu můžeš znát coby stálici hip hopového rádia Spin, rezidenta několika pražských klubových nocí, tvůrce podcastu či autora knihy o českém rapu. Prostě zkrátka a dobře, nemůže chybět na žádné pořádné akci a výjimkou není ani moderování letošního 18. ročníku festivalu Stop Zevling, kterým tě provede už předposlední sobotu v září. 🎤 Kde jinde než na Černém mostě v Praze 14!
      https://www.instagram.com/poeta_ceskejrap/

      DJS

      Akira (LIR)

      Akira začínal s hraním v rodných Karlových Varech. Od roku 1998 se podílel významnou měrou na rozjezdu místního klubového dění. Za respektovanou osobnost české taneční scény neplatí jen na západě Čech, léta dřiny a zápalu do všeho nejen drumandbassového mu přinesly uznání nejen mezi junglisty v celých Čechách, ale i u sousedů v zahraničí. Poté, co byl přijat do dnb bookingu crew Shadowbox a jeho redakce v roce 2000, roztočil své desky a skillz předvádí na všech důležitých akcích a open-airech – na událostech, jakými jsou např. Let It Roll, Rock For Churchill, Beats 4 Love, Rock4People, Grape, KVIFF, Povaleč, Svojšice nebo podpořil většinu nejznámějších es světové scény.
      https://www.youtube.com/watch?v=IajOK6iINrQ

      Adzi

      Vlastním jménem Richard Maršál. Jako DJ hraje od roku 2001, začínal stylem okolo techna a hardtechna, později propadl na krátko také breakbeatu a dubstepu, postupem času i na chvilku hraní českého hiphomu z CD a vinilů. Z počátku hrál pouze CD a z počítače na různých menších akcích vštšinou jako host různých crew atp. Ovšem po čase přešel na vinyl, a tím také změnil v roce 2004 svůj styl čístě na Jungle a DnB jemuž se venuje dodnes.

      Scaffer

      Štěpán Prodanec aka DJ Scaffer je 33letý pražský klubový DJ, který hudebně zamrznul v 90. létech. Od toho se odvíjí jeho hraní, které je zaměřené především na Boombap.Ke gramofonům se dostal už v roce 2003 a to díky kamarádovi, který si je přivezl z USA. Od té doby tvoří Scaffer společně s gramcema nerozlučnou dvojku.Do roka a do dne si jakožto mladý Scaffer na gramce vydělal a začal se svým prvním působením a to v pražském klubu Strahov 001, kde navázal kontakty s lidmi z branže.

      Dj Dug

      Začínal pod jménem DJ Vemeno. Když se mu však o dva roky později začínají hrnout lukrativní nabídky, zjišťuje, že „Vemeno“ neni úplně reprezentativní, volí tak anglickou verzi. Uslyšíš od něj nejen hip hop, ale i jazz, funk, breakbeat a další. Hostuje prestižní akce a festivaly, kde je pravidelně obsazován. Je členem Vychytane.cz Djs Crew.

      Boldrik

      Zkušený reggae DJ selector Boldrik a zároveň i MC je na domácí scéně velmi dobře známý. Člen Sklizeň crew vystupuje jak samostatně, tak jako koncertní DJ mnoha českých reggae zpěváků. Za léta svého působení měl tu čest krýt záda snad všem zásadním jménům scény. Velmi často koncertně doprovází zpěváka MessenJaha.

      Dj Probe

      Probe hraje od roku 2003, prošel řadu menších pražských klubů, ale hrál i například i po koncertě amerických Deliquent Habits v Modré Vopici.
      V současné době se djingu věnuje sporadicky a spíše se věnuje jízdě na kole.
      Vinyly kupuje pořád, především mash-up desky.

      Dj Pedro

      Působí na scéně od roku 1990 jako Dj, moderátor a v posledních letech i hudební producent. Pravidelně hraje a moderuje v klubech, na open-air festivalech, svatbách, firemních a soukromých akcích. Je součástí hudebních projektů Retro Disco Vinyl Only a Choco Loco.

      Dj Madafuka

      Program Plechárna

      Gamechangers networking

      Gamechangers je networkingová platforma, která spojuje lidi, kteří pozitivně mění pravidla hry ve svém oboru, podnikání, sportu a životě. Přispívá k tomu, aby se prostředí sportu a byznysu více propojovalo a vytvářelo zajímavé synergie, které obohacují svět. V rámci setkání je možné navázat nové profesní kontakty, sdílet své myšlenky, projekty a doporučení.

      Hlavními hosty diskuse budou: Petr Kovařík – spolumajitel značky Pražská čokoláda Steiner & Kovařík
      Robert Mazouch – předseda Svazu zápasu ČR, COO eD group
      Vít Janda – bývalý reprezentant ve florbale, zakladatel Janda Sport a dalších firem
      Kristýna Horská – olympijská plavkyně, mistryně Evropy na 200 m prsa
      Radim Navrátil – vedoucí oddělení IT Security Next Generation Security Solutions
      Jiří Beran – čerstvý bronzový medailista z OH Paříž 2024, mnohonásobný mistr ČR, šermíř, kordista
      www.gamechangers.family

      Vladimir 518: Architektura 58-89

      V hodinové přednášce Vladimíra 518 se posluchači seznámí nejen s rozporuplnou stylovou genezí české poválečné architektury, ale i s desetiletým pracovním maratonem, který zahrnoval sběr unikátních obrazových a textových materiálů pro stejnojmennou knižní publikaci. Tyto materiály zároveň posloužily ke vzniku osmidílného televizního seriálu a celovečerního dokumentárního filmu, který byl letos uveden na 58. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a vstoupí do česko-slovenské kinodistribuce na podzim roku 2024. Prezentace se bude také zabývat aktuální otázkou památkové péče, která v České republice zatím bohužel selhává ve vztahu ke stavbám z druhé poloviny 20. století
      https://www.instagram.com/vladimir518praha/?hl=cs

      Scooter Jam

      Letos poprvé se můžete těšit na závody na koloběžkách, tzv. Scooter Jam, který pro vás připravují kluci z LTF. Venkovní prostory skateparku budou plné jezdců na freestyle koloběžkách. Celé závody zastřeší černomostecká legenda tohoto sportu Jára "Mini" Soukup, trojnásobný mistr České republiky.
      https://www.instagram.com/jaraminisoukup/

      Synth Library Prague

      Knihovna hudebních nástrojů a hudebních technologií je prostor pro sdílení, tvorbu, diskuzi a experimenty v oblasti zvuku a elektronické hudby. Trigger je hudebně vzdělávací projekt Synth Library v Praze a Portlandu, organizovaný hudebnicemi nejen pro hudebnice. Tímto projektem organizátorky otevírají téma rovnosti, diverzity a reprezentace v oblasti hudby a zvukového umění obecně a zamýšlejí se nad systémy kontroly nejen v oblasti hudebních technologií.
      https://www.instagram.com/synthlibraryprague/?hl=cs

      Graffiti exhibice

      V rámci festivalu Stop Zevling 18. bude jako každým rokem připravena Grafitti exhibice od mistrů tohoto řemesla z Grafficonu.
      https://www.grafficon.cz/

      Gastro

      Sušíme M&M

      Jsme dvě holky, které milují sušené maso, ale už jsme měly dost toho, jíst ty překořeněné, přesušené kůry od stromu, které prodávají v obchodech.
      Masíčko vyrábíme ručně a s láskou v podobě 4 příchutí, které si zamilujete.
      https://www.instagram.com/susime_m_m?igsh=OGIxeXBpNDVmcmls

      Woke Bowl

      Woke Bowl je fusion restaurace mix havajských a asijských pokrmů. Můžete se těšit na Poke Bowl misky - mix různých japonsky a havajský přísadu a omáčky (omezený počet), Boží Gyoza plněným masem a zeleninou, Vietnamské smažené závitky tak jak má být tradičně, krevety v tempuře do zlatova a křupavá, a další jiné.
      https://www.instagram.com/wokebowl/

      Kuličková zmrzlina

      Podnikáme 11 let na Karlštejně. V nedávné době jsme do našeho portfolia zařadili i kuličkovou zmrzlinu pro děti se kterou vyrážíme na kolech za dětmi. Lahodné kuličky MINI MELTS to je zcela jiná zmrzlina, než všechny ostatní. Jedinečná konzistence jednotlivých kuliček je vytvořena na základě patentované kryogenní technologie. Tato technologie nemění strukturu složek dezertu a rychlost zmrazení vylučuje ukládání vody v produktu a zachovává jeho přirozenou chuť.
      Mini Melts neobsahuje žádné umělé konzervanty ani geneticky upravené přísady. Fantastické barvy ledových kuliček jsou výsledkem použití pouze přírodních barviv. Mini Melts neobsahují vzduchové bubliny.
      https://minimelts.cz/

      BrunettCa fé

      kavárna, která má 🤎 coffee trail,,kde vám usměvavá brunetka vždy připraví skvělé kafe! Výběrová káva pražená na jižní Moravě je ideální volba pro všechny kávomilce, kteří si potrpí na kvalitu a pohodu.
      https://www.instagram.com/brunettca_fe/

      Go Go Gyros

      Není důležité co děláme, ale s jakou láskou to děláme
      Připravujeme
      Menu: Go Go Gyros / Megalo Gyros / Pigaino Gyros / Vegan Gyros / Grigora Salát / Patátes Lupinky / Dipy
      https://gogogyros.cz/

      Boss Burger

      BOSS BURGERS je streetfood company, která působí na
      české scéně od roku 2017. Zakládá si na kvalitě a čerstvosti všech
      vyráběných pokrmů. Má svého řezníka, řemeslného pekaře a používá
      nejkvalitnější suroviny. Specializují se na US streetfood, který dokáží
      proměnit v gastro porno :) Na jejich burgers a hotdogs zážitek
      nezapomenete a budete ho chtít opakovat !!! LOVE AND PEACE - BEEF AND
      CHEESE ..
      https://www.facebook.com/bossburgers/?locale=cs_CZ

      Neziskovky

      Party Harm Reduction

      Program Party harm reduction Progressive reaguje na potřebu terénní práce s uživateli*kami návykových látek na akcích spojených s hudební produkcí. Posláním programu je přispívat k minimalizaci škod způsobených užíváním návykových látek přímo v prostředí nočních klubů a hudebních festivalů. Právě tam dochází ke zvýšenému užívání návykových látek, proto prevence a harm reduction (snižování rizik) přináší pozitiva nejen pro účastníky*ice samotné, ale také pro pořadatele*ky těchto akcí a společnost jako celek.
      https://progressive-ops.cz/party-harm-reduction/

      DOČASKY DE DE

      Spolek Dočasky De De poskytuje azyl týraným a opuštěným psům a kočkám, připravuje je na nový začátek a hledá pro ně nové a lepší domovy. Přijímáme zvířata bez domova, týraná, z nevhodných podmínek, od majitelů, kteří se o ně nemohou dále starat, ale také ta, která zůstala dlouhé roky v útulku, bez socializace, inzerce a šance dostat se někdy domů
      https://www.docaskydede.cz/

      Fotbálková Game zóna

      Na letošním festivalu jsme pro Vás připravili Game zónu v podobě stolních fotbálků,šipek a dalších specialitek od party z Rosengart.cz
      https://rosengart.cz/

      Mr Fu Lang

      Jsme společnost, která se zaměřuje na smysluplné podporování a aktivace sportovních činností dětí a mládeže. Komunikace, disciplína a vzájemné porozumění. Podporování vzájemného pozitivního myšlení do přítomnosti a náhled s obrazem budoucnosti.
      Na festivalu si budete moci vyzkoušet hod sekyrou, nožem.
      https://www.hscp.cz/

      Netradiční sporty

      Na festivalu se budete moci seznámit i s netradičními sporty a zahrát si společně na otevřeném prostranství.

      Můžete se těšit na Kanjam turnaj - Kanjam je nekontaktní sportovní hra s létajícím talířem a dvěma plastovými koši, které jsou od sebe vzdáleny 15m.Dále bude na vyzkoušení několik netradičních sportů. Crossnet, spikeball, indoboard, molkky, laddergolf
      https://www.netradicnisporty.cz/

      Discgolf

      Nezevluj a přijď si vyzkoušet jeden z nejrychleji rostoucích sportů současnosti - discgolf! Principem a pravidly tahle hra vychází z tradičního golfu, ale na rozdíl od holí a míčků házíš létajícím diskem do speciálního koše. Super aktivita jak pro partu kámošů, tak i pro celou rodinku.
      https://www.pdga.com/player/63642

      DDM Dům UM

      Jsme středisko volného času zřízené jako školské zařízení hlavním městem Praha. Pracoviště v Dolních Počernicích je nově otevřeno, během léta proběhl příměstský tábor a od září nabízíme několik kroužků. Snažíme se vyplňovat volný čas dětí, mládeže, sociálních skupin a dospělých ve vzdělávacích, uměleckých, technických, sportovních a přírodovědných oblastech.
      https://www.dumum.cz/

      Jahoda

      JAHODA je nezisková organizace s více než dvacetipětiletou praxí, která je tvořena odborníky na sociální služby a vzdělávání. Ti provází děti, mladé lidi a jejich rodiny od útlého věku až do dospělosti. JAHODA provozuje nízkoprahové kluby, terénní program pro děti a dospívající, mateřskou školu, dětské skupiny a komunitní rodinné centrum. Také organizuje volnočasové, vzdělávací, kulturní a sportovní aktivity. Mezi nejznámější akce patří populární festival volného času Strawberry Fields.
      https://jahoda.cz/

      Needle tattoo

      Needletattoo je studio které úspěšně funguje od roku 2017 a najdeš v Hartigově ulici na Žižkově. Needletattoo je místo, kde se propojuje tetování se streetkulturou. Máme skvělou partu pohodových a šikovných tatéru a i přestože každý má svůj osobitý styl, tak máme společný cíl a to aby náši klienti byli spokojení. Naše studio nabízí všechny různé styly tetování a jsme otevření jakékoliv spolupráci.
      https://www.needletattoo.cz/?gad_source=1

      Fingerboarding

      Je jednoduše řečeno skate pro ruce. Pomocí dvou prstů se provádějí triky, které jsou podobné těm na skutečném skateboardu. Oproti skatu ho ale můžeš mít vždycky v kapse a sjet tak každou kuchyňskou linku nebo umyvadlo, které potkáš.

      Fashion

      Kozy or Die

      Je česká značka původně skejtového oblečení.
      Všechny kousky jsou ušity/upleteny v rodinném prostředí u Volků bez použití dětské práce. :-)
      Značka se zaměřuje na originální DIY kousky volnočasového oblečení nejen pro skejťáky, které od nákupu materiálu, po stříhání šití a finální úpravu prochází jedněma rukama.
      Nemá kamennou prodejnu, ani e-shop. Sází na osobní kontakt se zákazníkem.
      https://www.instagram.com/kozy_or_die/

      Back2Grand vintage

      Internetový obchod z Ostravy zaměřující se na prodej vintage & second hand oblečení. Celý koncept je založen na myšlence udržitelnosti, ekologie a ochrany životního prostředí. Veškerý nabízený sortiment proto tvoří výhradně použité oblečení a doplňky, převážně z devadesátých a nultých let. Nabízíme hip-hopové, streetwearové, závodní a sportovní oblečení nebo hudební merch. Tady je swag ještě v pořádku.
      https://back2grandvintage.com

      Funk the Juice

      Myšlenka Funk the Juice v sobě nese poselství sjednotit všechny elementy Hip Hopu na jednom místě. Ta vznikla v hlavě geniálního profesora Johnnyho Headbusty, který je oddaný tomuhle žánru od konce osmdesátých let. Vše začalo v roce 1988, kdy mu bratranec dovezl kazety, na které se poprvé setkal se jmény jako Run DMC, L.L. Cool J a Fat Boys.
      Díky našim nabytým skills a zkušenostem se nebojíme organizovat koncerty s tuzemskými i mezinárodními DJs a MCs.
      Ve spolupráci s Molotow Praha pořádáme graffiti jamy, kde je spojena láska k hudbě a graffiti kultuře.
      Třešničkou na dortu je náš Merch, z kterého si může vybrat opravdu každý. Muži, ženy, i ti nejmenší.
      https://www.funkthejuice.cz/

      SPORT JAM

      Fotbal

      Turnaj v malém fotbale (4 + 1).
      Turnaj probíhá v areálu ZŠ Vybíralova na umělé trávě.
      Start turnaje: 10:00.

      Nohejbal

      Turnaj v tomto tradičním českém sportu (3 vs. 3).
      Turnaj se koná v areálu ZŠ Vybíralova na umělé trávě.
      Start turnaje: 10:00.

      Streetball

      Turnaj 2 vs. 2, který je součástí Stop Zevling už od prvního ročníku.
      Turnaj probíhá na hřišti při Arnošta Valenty.
      Start turnaje: 10:00.
      Povrch: tartan.

      Ping-Pong

      Turnaj 1 vs. 1 se odehraje ve sportovní hale Plechárny.
      Start turnaje: 12:00.
      Povrch: beton

      Pétanque

      Turnaj v pétanque se odehraje stylem 1 vs. 1 v okolí Plechárny.
      Start turnaje: 12:00.
      Povrch: štěrk.
      © Copyright 2024 | Stopzevling Všechna práva vyhrazena