Logo Stopzevling Logo Spinoco - partner Stop Zevling Partner projektu

Kontaktujte nás

    Stop Zevling Sport Jam 21.9.2024

      V souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č.101/2000 Sb. zájemce odesílající registrační formulář s osobními údaji automaticky s odesláním poskytuje souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v registračním formuláři, pořadateli SPORT JAMU pro účely interního zpracování a uchování v databázi.

      Akce na rok 2016

      Stop Zevling nezevlí, pořádá akce po celý rok

      Když se řekne Stop Zevling, není to jen stejnojmenný festival, který se koná skoro každý rok na podzim na Černém Mostě v Praze. Za týmem z této skupiny stojí i řada dalších akcí, které spolupořádá.

       

      První akcí, pod kterou se také může Stop Zevling podepsat je Kyje Hall Cup. Letos je to už osmý ročník a bude se konat 26.3.2016 v pražských Kyjích. Tradiční fotbalový turnaj pořádá společně s Prahou 14. Kromě kopané bude na akci doprovodný program – tombola, fotbalový kvíz a samozřejmě hudba. Registrace týmů se provádí na email: turnaje@stopzevling.cz a startovné na jeden tým činí 1200 Kč, s tím, že každý hráč dostane oběd. První čtyři týmy obdrží odměnu ve formě věcných cen a pohárů.

       

      Hloubětínská smeč. Tak se jmenuje další akce, kterou spolupořádá Stop Zevling. 3.ročník amatérského nohejbalového turnaje trojic bude 21.5.2016 v Hloubětíně. Registrace probíhají v Total Board Shopu – Čertouská 23, Praha 9 nebo na emailu: info@totalboardshop.cz. Počet týmů je omezen, takže s přihláškou nečekejte na poslední chvíli. Občerstvení a hudba nebude po celý den chybět.

       

      Nemálo lidí se jistě těší na konec června. Nejen kvůli konci školy nebo přicházejícímu létu, ale také kvůli festivalu United Islands 2016. Stop Zevling tomuto festivalu dělá celý doprovodný program na klíč. To znamená – soutěže, různé workshopy, literárná přednesy, sportovní turnaje pro celou rodinu. Kdo nechce sedět doma u počítače, určitě vyrazí do ulic a zažije spoustu nevšedních zážitků.

       

      Stop Zevling v létě neodpočívá, ba naopak. Chystá na léto hned několik akcí a festivalů.

       

      High Jump. Stop Zevling buduje zábavnou zónu Stop Zevling area, kde se budou konat netradiční sporty a hry. Tím jsou myšleny takové jako mölkky, kubb, spin ladder, ale také ping-pong. Chybět nebude ale ani fotbal a další sporty.

       

      Tradičně zevláci pořádají Mighty Sounds, kde budují sportovní zónu. Opět to nejsou jen klasické sporty, ale ani ty nebudou chytět. Těšit se můžete tedy nejen na nohejbal, fotbal, ale také na petanque, kubb a mölkky. Po odehraném dni už můžete na místě jen odpočívat za zvuků perfektní hudby.

       

      Jak všichni vědí, a jak si všichni Stop Zevling na první dobrou představí, pořádá tato skupina na sklonku léta velkou akci – Stop Zevling Festival.

       

      Stop Zevling vol.10, své kulaté narozeniny, tento rok zevláci plánují na 10.9.. Festival každoročně nabízí skvělé koncerty, známých i neznámých interpertů. Sportovní akce, kde samozřejmě nesmí chybět nohejbal a další doprovodný program (workshopy, turnaje atd.). Letos to všechno bude ještě navíc ověnčeno duchem desátých narozenin. Máte se určitě na co těšit.

       

      Z takového množství akcí je samozřejmě velmi těžké si vybrat tu nejlepší. Tu, na které se s přáteli nejvíce zabavíte. Proto Vám doporučujeme přijít na všechny, abyste se té těžké volby nadobro zbavili. 🙂

      © Copyright 2024 | Stopzevling Všechna práva vyhrazena